Aurinkosähkö

Järjestelmän avulla tuotat aurinkosähköä suoraan luonnosta vastuullisesti ja ekologisesti

Aurinkosähkö

Sähköä suoraan luonnosta vastuullisesti ja ekologisesti – vain alkuinvestoinnin ja huoltokustannuksien hinnalla.  Investointina aurinkosähköjärjestelmä on erittäin kannattava, sillä sen avulla tuotat sähköa kymmeniä vuosia, joiden aikana vuosittainen tuotto on jopa 5-10% järjestelmään investoidusta summasta. Sähkön hinnan noustessa kannatavuus järjestelmällä vain paranee! Tilaamalla aurinkopaneelit meiltä saat tarpeisiisi mitoitetun aurinkosähköjärjestelmän valmiiksi asennetuna.

Aurinkosähköjärjestelmällä tarkoitetaan aurinkovoimalaa, johon kuuluvat: aurinkopaneelit ja niiden kiinnitystelineet, sähkökaapelit, turvakytkin ja invertterit.
Invertterit muuntavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Aurinkosähköjärjestelmissämme käytämme kotimaisia Oriman kattokiinnikkeitä, joiden laadusta merkkinä Oriman myöntämä 30 vuoden takuu.

Previous slide
Next slide

Mitoitus

Ennen hankintaa tulee selvittää, kuinka järjestelmä soveltuu omaan käyttöösi. Kustannustehokkain aurinkosähköjärjestelmä on silloin, kun mitoitus on tehty oikein ja tuotettu sähkö menee pääasiassa omaan käyttöön. Eli ennen hankintaa on hyvä selvittää oma sähkönkulutuksesi päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Jos sähköä kuitenkin tulee yli oman tarpeen voi ylimääräisen sähkön myydä sähköyhtiölle.

Hinta

Hinnat aurinkopaneeleille ovat laskeneet viime vuosina. Hintoja vertaillessa kannattaakin olla tarkkana, sillä markkinoilla ongelmia ja halvan paneelin tuotto voi todellisuudessa olla jopa 20 % ilmoitettua pienempi (Tekniikka&talous 9.10.2020).
Valitsemalla korkea laatuiset ja kestävät tuotteet tulee hinta aikaa myöten edullisemmaksi. Jälleenmyymämme aurinkopaneelit ovatkin kaikki Tier 1- luokkaan kuuluvia ja valmistajan lukuisilla testeillä todennettuja toimimaan Pohjolan vaativiin olosuhteisiin. 

Tiesithän, että voit hakea kotitalousvähennystä kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai vanhempien asuntoon tehtävästä aurinkosähköjärjestelmän asennustyön osuudesta! Hinnoittelemme aurinkosähköjärjestelmän aina tapauskohtaisesti. Normaalissa omakotitalokäytössä järjestelmän hinta valmiiksi asennettuna  vaihtelee noin 5500 € – 10 500 € välillä.