Sähköurakointi

Sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen

Sähköurakointi palvelumme

Hoidamme sähkötyöt Kajaanissa ja Kuopiossa vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Olipa kyse uuden rakentamisesta tai vanhan ehostamisesta, saat meiltä osaavan tekijän ja palvelut käyttöönne.

Palvelumme ovat räätälöitävissä niin taloyhtiöiden, kuluttaja-asiakkaiden, kuin yritysten käyttöön aina sähkösuunnittelmista toteutukseen. Teemme sekä pienet asennukset, että suuremmat sähköurakat.

Löydä meiltä ratkaisut sähkötöitä koskevissa pulmissa!

Tarjoamme kattavat sähköpalvelumme niin yritysasiakkaille ja taloyhtiöille, kuin yksityisasiakkaille.

Kun suunnittelet sähkötöitä vaativaa projektia, pyydä meiltä maksuton kartoituskäynti Kajaanin alueelle.

yksityinen remontoija

Yksityinen remontoija

Suunnitteletko remonttia joka vaatii sähköalan ammattilaista vastaamaan sähköasennuksista? Tarvitsetko päivitystä valaistukseen tai sähkölaitteistojen turvallisuuteen? Vai onko kyseessä yksittäinen sähkölaitteen vaihtotyö? Pyydä ammattilaisen tekemä kartoituskäynti maksutta Kuopion ja Suonenjoen alueelle, niin suunnitellaan tarpeidenne mukainen ratkaisu.

Yritykset ja taloyhtiöt

Tarvitsetko luotettavan sähköalan toimijan hankeeseesi tai projektiisi? Remontoitko liiketilojasi? Suunnitteletteko taloyhtiössänne sähköautojen latausaseman hankintaa?
Kauttamme ammattilainen suorittamaan tarvittavat kartoituskäynnit sekä tekemään sähköasennukset remontteihin ja muutostöihin.

yritykset ja taloyhtiot

Sähköasennukset

Teemme sähköasennukset yksittäisistä sähkölaitteistojen korjaustöistä kiinteistöjen sähköjärjestelmien huolto-, muutos- ja korjaustöihin, sekä uudisrakentamiseen. Olipa kyseessä yksityinen remontoija, yritys tai taloyhtiö. Käytämme töissämme ainoastaan turvallisiksi ja laadukkaiksi todennettuja sähköasennustarvikkeita.

Esimerkkejä sähköasennuspalveluistamme: