Heitek logo

Sähkötyöt & sähköurakointi Kajaani

Sähköasennukset, sähkösuunnittelut ja sähköurakoinnit Kajaanin seudulla

Tarjoamme sähkötyöt ja sähköurakoinnin Kajaanissa yrityksille ja taloyhtiöille. Kun remontoit liiketilaa, toimistoa tai varastoa, tai tarvitset luotettavan kumppanin rakennushankkeen sähkötöiden tekijäksi, voit kääntyä meidän puoleemme. Palvelumme ovat räätälöitävissä yritysten ja rakennuttajien eri tarpeisiin aina sähkösuunnittelmista suurempien sähköurakoiden toteuttamiseen. Kauttamme saat aina ammattilaisen suorittamaan tarvittavat kartoituskäynnit sekä tekemään sähkötyöt, oli kyseessä sitten tilan sähköjen muutostyö tai laajempi asennustyö.
sähköurakointi

Sähköpalveluitamme

Teemme mm. kiinteistöjen sähköjärjestelmien huolto-, muutos- ja korjaustöitä, sekä uudisrakentamisen sähköasennuksia yrityksille ja taloyhtiöille Kajaanissa. Lisäksi hoidamme sähkösuunnitelmat, puhtaaksipiirrot ja asennustöiden jälkeiset päivitykset sähkökuviin. Käytämme töissämme ainoastaan turvallisiksi ja laadukkaiksi todennettuja sähköasennustarvikkeita.

Palvelumme kattavat:

Sähkötyöt turvallisesti

Sähkötöiden turvallinen toteuttaminen on ensiarvoisen tärkeää työntekijöiden ja rakennuksen käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi. Käytössämme on asianmukaisesti huolletut ja testatut sähkötyökalut ja välineet, ja meillä on kokemusta sähkötöistä kaikenlaisissa ympäristöissä.

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa sähkötöiden toteuttamista

Teemme ennen sähkötöiden aloittamista huolellisen suunnittelutyön. Suunnitelmien merkitys ulottuu sekä järjestelmien toimivuuteen että sähköasennusten vaiheisiin. Suunnitelmat varmistavat, että asennustöiden aikana ei ilmene suuria yllätyksiä. Sähkösuunnittelulla on myös merkitystä onnistuneeseen käyttö- ja asumismukavuuteen, tehokkaaseen käyttökustannusten hallintaan sekä säästöihin asennusaikaisissa kuluissa.

Sähkötöiden asiantuntija

Olemme sähkösuunnittelun, sähköurakoinnin ja rakennusautomaation ammattilainen ja hoidamme sähkötyöt Kajaanissa vuosien kokemuksella. Tutustu sähköalan palveluihimme ja ota yhteyttä, kun tarvitset osaavan sähköalan toimijan hankeeseesi tai projektiisi.

Tilaa monipuolinen sähköurakointi Kajaanissa!

Kun suunnittelet sähkötöitä vaativaa projektia, pyydä meiltä maksuton kartoituskäynti Kajaanin alueella. Yllä mainitun lisäksi teemme mm. kiinteistön teknisten järjestelmien, rakennusautomaatiojärjestelmien sekä sähkönjakelujärjestelmien tarkistuksia ja huoltotoimenpiteitä. Saat meiltä siis kattavat sähköalan palvelut eri asennus- ja korjaustarpeisiin. Tarjoamme kattavan ja vastuullisen sähköalan osaamisemme Kajaanissa erityisesti yritysasiakkaiden ja taloyhtiöiden tarpeisiin. Ota yhteyttä, kartoitetaan tarpeenne ja suunnitellaan sopiva ratkaisu!

Yhteydenottolomake

Kotitalousvähennys

Muista, että voit hyödyntää kotitalousvähennystä työn osuudesta!